top of page

CULINAIR

BORREL

business

2ab934c5fd85b84191122da183b81da4-.webp

Syfers, Timeless Events en De Bestelbox organiseren tijdens Culinair Zoetermeer dé allereerste editie van de Zoetermeerse Business Borrel voor zakelijke relaties, klanten, samenwerkingspartners, sponsoren en het lokale bedrijfsleven.

De Syfers Culinaire Business Borrel staat in het teken van het kennismaken met de gerechten van lokale ondernemers, het creëren van waardevolle zakelijke connecties in een ontspannen omgeving. Ook zullen wij samen met de burgemeester en wethouders proosten op de start van de 23e editie van Culinair Zoetermeer.

De borrel zal muzikaal omlijst worden door de vrouwelijke Dj & saxofonist ‘Ladies On Fire’.

 • Instagram
 • Facebook
 • TikTok

Voordelen Syfers Culinaire Business Borrel:

- Dit is een unieke kans om informeel te netwerken met lokale professionals en het college van burgemeester en wethouders van Zoetermeer.

- Een avond vol gezelligheid, goed eten en interessante connecties.

- Je kan 2 uur lang genieten van onbeperkt gratis drankjes bij de bar midden op het festival terrein.

- De hapjes en gerechtjes worden verzorgd door de culinaire deelnemers en Sligro Forepark.

- ​Je bent aanwezig bij de officiële aftrap van de 23 editie van Culinair Zoetermeer door wethouder Iedema.

Mis deze primeur niet en reserveer nu je plek

voor de eerste editie van De Syfers Culinaire Business Borrel.

TICKETLINK 

Leuk dat u geïnteresseerd bent om aanwezig te zijn bij de allereerste editie van de Syfers Culinaire Business Borrel tevens de aftrap van de 23e editie van Culinair Zoetermeer

U bent namens .. uitgenodigd om aanwezig te zijn. De uitnodiging die u heeft ontvangen is persoonlijk, u moet voor elke aanwezige een eigen ticket reserveren en deze tonen bij de VIP balie midden op ons festivalterrein, daar ontvangt u uw bandje en kunt u 2 uur lang proosten met collega ondernemers en genieten van div. hapjes en gerechten van onze Zoetermeere deelnemers. Het is eventueel ook mogelijk om met meerdere personen te komen dan u bent uitgenodigd. U betaalt dan een bedrag van 20 euro per extra persoon.

Neem contact op

Neem contact op

Genodige

Extra Optie

Het is ook mogelijk om vooraf een cashcard te kopen op factuurbasis. U kunt met deze cashcard tijdens het festival overal betalen. Wilt u een cashcard kopen waarvan uzelf, uw medewerkers of relaties gebruik van kunnen maken op het festivalterrein, neem dan contact op met jeffrey@timelessevents.nl

syfers.jpg

Upcoming Events

 • Syfers Culinaire Business Borrel
  Syfers Culinaire Business Borrel
  vr 05 jul
  Zoetermeer
  05 jul 2024, 16:00 – 18:00
  Zoetermeer, Markt, 2711 HA Zoetermeer, Nederland
  05 jul 2024, 16:00 – 18:00
  Zoetermeer, Markt, 2711 HA Zoetermeer, Nederland
  De Syfers Culinaire Business Borrel staat in het teken van het kennismaken met de gerechten van lokale ondernemers, het creëren van waardevolle zakelijke connecties in een ontspannen omgeving. Ook zullen wij samen met de burgemeester en wethouders proosten op de start van de 23e editie van Culinair
 • Culinair Zoetermeer 2024
  Culinair Zoetermeer 2024
  vr 05 jul
  Zoetermeer
  05 jul 2024, 16:00
  Zoetermeer, Marseillepad, 2711 CH Zoetermeer, Nederland
  05 jul 2024, 16:00
  Zoetermeer, Marseillepad, 2711 CH Zoetermeer, Nederland
  Geniet van heerlijke culinaire gerechten, lekkere muziek en entertainment tijdens het leukste gratis festival van de regio Zoetermeer! Maak een gratis account aan in de Culinair Community om je favoriete restaurants te bewaren, mee te doen aan winacties en om updates te ontvangen over het evenement!
bottom of page