FESTIVALINFORMATIE

Bodega Norton Culinair Zoetermeer wordt dit jaar georganiseerd van 3 tot en met 5 juli 2020 op de Markt in Zoetermeer. Organisatie is in handen van Floravontuur Promotie Zoetermeer. Het evenement geeft bezoekers de mogelijkheid om kennis te maken met alle verschillende culinaire concepten in Zoetermeer. 

Openingstijden festivalterrein

Vrijdag 3 juli - 16.30 - 24.00 uur

Zaterdag 4 juli - 13.00 - 24.00 uur

Zondag 5 juli - 13.00 - 23.00 uur

Let op: de keukens sluiten 1 uur eerder.

_MG_4368.jpg

ROUTE & BEREIKBAARHEID

Fiets

De fietsenstalling op de Markt is van 27 juni t/m 7 juli 2020 afgesloten. Er worden tijdelijke fietsenrekken geplaatst op het Dobbe-eiland. De fietsenstallingen Cadenza (onder de Hoogvliet) en Noordwaarts (bij de ABN Amro) kunnen worden gebruikt.

Openbaar vervoer

Tramhalte Stadhuis (HTM RandstadRail 3 & 4) ligt op circa 2 minuten lopen.

Busstation Centrum West ligt op circa 10 minuten lopen. 

Auto

In de nabije omgeving van het festivalterrein bevinden zich voldoende parkeergelegenheden. Zowel in de parkeergarages (2 uur gratis), als aan de openbare weg (betaald of blauwe zone).

OP HET FESTIVALTERREIN

Betaalmiddel - Flora

Bij de paviljoens en bar kan er uitsluitend met Flora (munten) betaald worden. 1 Flora kost € 1,50. Deze kunnen worden aangeschaft bij de kassa's op het terrein. De munten zijn alleen geldig tijdens de openingstijden van het festival van 3 t/m 5 juli. Bij de kassa kan er contant en met pin betaald worden. Overgebleven Flora worden niet teruggenomen. 

Toiletten

De toiletten zijn bij de hoofdingang. De kosten hiervoor bedragen € 0,50 of een halve Flora.

Voor € 2,00 of 1,5 Flora kan er een strippenkaart aangeschaft worden (5 strippen).

 

Foto's en video

Op het terrein wordt door organisator Floravontuur Promotie Zoetermeer foto- en videomateriaal geschoten. Dit gebruiken wij voor social media, (commerciële) uitingen op onze websites, persberichten en andere vormen van communicatie. Door op het terrein aanwezig te zijn geeft de bezoeker automatisch toestemming voor het gebruik van dit beeldmateriaal.

Huisregels

Om het evenement zo gezellig en veilig mogelijk te laten verlopen zijn er een aantal huisregels die van toepassing zijn tijdens Bodega Norton Culinair Zoetermeer.

Lees ze gerust door voor je bezoek. De huisregels zijn ook te vinden bij de ingangen van het festivalterrein.

Social media

Volg het evenement via Facebook, Twitter en Instagram en doe gezellig met ons mee! Deel jouw foto's met #culinair079

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter