Zaterdag – Local Heroes « TERUG

Podiumprogramma zaterdag 7 juli

Elke dag heeft een thema tijdens Cuinair Zoetermeer 2018. Op zaterdag is het podium gereserveerd voor lokale en regionale bands en artiesten.

13:00-14:45 Claudia Robbens

De Zoetermeerse Claudia Robbens verrast met haar afwisselende bluesy feel songs. Subtiel, ingetogen en gedurfd is de muziek van haar laatste album ‘Who you want to Be’ waarvoor zij o.a. in het Blues- en Folkmagazine mooie recensies mocht ontvangen. Met haar vaste gitarist Kim Wijsbeek, bassist Dick Hoppe en pianist Ruud de Grood maakte zij onlangs kennis met een dol enthousiast publiek in het Stadstheater Zoetermeer.

15:15-17:15 Pagaja Unplugged

Totaal nieuw en tóch beproefd. Pagaja Unplugged speelt de beste nummers uit haar repertoire in een speciaal voor dit culinaire festival samengestelde setting: bekende en beruchte songs van alle tijden, akoestisch gespeeld door 5 lokale supermuzikanten.

17:45-19:30 Bora Bora

Bora Bora speelt al 20 jaar op de Spaanse stranden en bestaat uit enkel topmuzikanten uit de jazz, pop en rockscene. Het repertoire bestaat uit muziek van nu voor ieders smaak, met eigentijdse uitvoeringen van Rihanna, Daft Punk en zelfs Justin Bieber!

20:00-21:45 The Freelance Band

Het repertoire van The Freelance Band bestaat uit uitsluitend door de band zelfgeschreven nummers, waarvan de muzikale roots duidelijk in het zuiden van de Verenigde Staten liggen. Je hoort Folkblues, Countryblues, Swampblues en Calypso voorbijkomen. Met de footstomp als extra drum en de messcherpe vierstemmige samenzang swingt de band als nooit tevoren en is iedere show voor publiek en band een groot feest.

22:15-00:00 Artistic L!ve Band

Spetterende combinatie met energie, uitstraling en muzikale kennis! Een op elkaar ingespeelde formatie van een allround dj, saxofonist, percussionist en zangeres die met gevoel voor entertainment, een mix van muziekstijlen moeiteloos non-stop spelen. Van soul classics tot een dansbare Top 40 knaller!