Vrijdag – Zoetermeerse Sterren « TERUG

Podiumprogramma vrijdag 6 juli

Elke dag heeft een thema tijdens Cuinair Zoetermeer 2018. De vrijdag is de Avond van de Zoetermeerse Sterren. Op de openingsavond van het festival eert Zoetermeer haar lokale talenten en toppers op het podium.

16:30-18:30 uur – The Deshband

Nadesh Ligthart presents ‘The Deshband’. Vette grooves, veel energie en unieke arrangementen is wat deze Zoetermeerse band kenmerkt. Onder leiding van vrouwelijke drummer Nadesh Ligthart brengt deze formatie sets vol soul, funk en r&b.

19:00 – 20:30 uur – Sportgala Zoetermeer

Op het sportgala blikken we terug op het sportjaar 2017. Tijdens het sportgala wordt bekend wie sportploeg, sporttalent, sportvrouw en sportman worden. Daarnaast is er dit jaar een nieuwe categorie: de meest maatschappelijke sportaanbieder van 2017. Ook deze titel zal tijdens het sportgala bekend worden gemaakt.

21:00-00:00 uur – Zoetermeer Live!

Voor de vierde keer op rij gaat héél Zoetermeer Live! De vorige edities waren een gigantische hit met vele duizenden bezoekers op de Markt. Een avondvullende show, waarin lokale amateurzangers en – zangeressen optreden onder begeleiding van een professionele liveband. Hét (muziek)feest der herkenning met de grootste hits uit de muziekgeschiedenis en veel ouderwetse gezelligheid. De artiesten die dit jaar optreden zijn: Devita Yulianti, Kaz Baay, Priscilla Boutier, Manouk Pheifer, Lucienne Voormeulen, Jamie Young, Remedy, Sarah Djouad, Camille Montero, Gabrielle van den Broek en Maikel Damen.