top of page
P1060769-bewerkt.jpg

Smaak & Vermaak

Sinds oktober 2015 is Smaak & Vermaak gevestigd in het sfeervolle pand van de oude bewaarschool op Dorpsstraat 35. Vanuit dit pand verzorgt Smaak & Vermaak culinaire avonden. Zij werken zowel in het restaurant als bij partijen met een ‘menu van de chef’.

Dit maandelijks wisselend menu start vanaf vier gangen en is uit te breiden naar vijf of zes gangen. De gerechten worden passievol bereid met verse seizoensproducten en waar gewenst gepaard met bijpassende wijnen of andere dranken.

menu smaak en vermaak-1.png

“Eten wordt een onvergetelijke belevenis”

 

Openingstijden Smaak & Vermaak:
 

Diner:
Woensdag t/m zondag vanaf 17.30 uur
Maandag en dinsdag eventueel op afspraak

 

Dorpsstraat 35 | 2712 AC Zoetermeer  | 079-7503904 

Restaurant Smaak & Vermaak deelnemer culinair zoetermeer

Meer over...
Smaak & Vermaak

Unieke avond
Bij Smaak & Vermaak ligt de nadruk op de interactie tussen gast en ons. Het eten, de wijn en de sfeer zorgen samen voor een unieke avond. Laagdrempelig, losjes, met passie - soms wat ‘anders dan anders’ - maar altijd met een goede kwaliteit. De deur staat bij Smaak & Vermaak wagenwijd open, iedereen is welkom. Op deze manier gaan zij er voor u een smakelijke en vermakelijke avond van maken, zodat u deze belevenis niet snel gaat vergeten

 

Vergaderen & trouwmogelijkheden
Naast het restaurant is het pand ook af te huren voor allerlei gelegenheden. Zo verzorgen zij regelmatig private dinings, zakelijke diners/lunches, vergaderingen, condoleances en is het pand zelfs een officiële trouwlocatie binnen de gemeente Zoetermeer.

Aangepast menu

Ook spelen zij bij speciale gelegenheden als Valentijnsdag, Moederdag, Pasen en Kerst in met een speciaal aangepast menu.

 

bottom of page