top of page
15Feb2022_0932.jpg

ROC Mondriaan

ROC Mondriaan is al jaren een vaste deelnemer van het festival Bodega Norton Culinair Zoetermeer.

Studenten van de opleiding Horeca & Facilitaire dienstverleningen en de opleiding International Hotel and Management School doen onder leiding van docenten werkervaring op. 
 

ROC Mondriaan heeft een totaal vernieuwde campus aan de Koningin Marialaan 9 in Den Haag. De schitterende entree met professionele receptie en comfortabele lobby geven u het gevoel van een warm welkom. Tevens hebben zij prachtig ingerichte restaurants waar heerlijke gerechten geserveerd worden. 

menu roc mondriaan-1.png

Een vernieuwd hotel voor een bijzondere overnachting en ruime vergaderzalen waarbij het u aan niets ontbreekt voor een geslaagde bijeenkomst. Om het geheel compleet te maken werkt het ROC Mondriaan met een nieuw concept en daarbij hoort een  nieuwe naam: “Invitez The Hague Hospitality Expercience Centre“.

Voor informatie en/of reserveringen kunt u contact opnemen met:

 

Koningin Marialaan 9 | 2595 GA Den Haag | 088-6663301 

15Feb2022_1124 (1).jpg

Meer over...
ROC Mondriaan

Oesters & Bubbels

Ook wordt het concept Oesters & Bubbels vertegenwoordigd door studenten van het ROC Mondriaan. Hier haal je de lekkerste oesters met een bijpassend glas wijn of bubbels.

Ondersteuning

ROC Mondriaan doet dit jaar niet alleen mee als deelnemer met een eigen restaurant op locatie, maar zorgt ook al jaren ervoor dat Culinair Zoetermeer georganiseerd kan worden. ROC Mondriaan levert elk jaar tientallen van haar studenten zodat er ondersteuning is bij de deelnemers en de organisatoren. Hierdoor is  ROC Mondriaan een onmisbare partner van Bodega Norton Culinair Zoetermeer.

 


 

bottom of page