top of page

ROEM

'FOR THE GLORY, DRINK ROEM!'
ROEM bieren zullen je verrassen met bekende, maar ook met uitdagende smaken. Verfrissend, complex, volmondig en altijd met een extra dosis hop; van blond tot donker; van witbier tot IPA. ROEM bieren zijn gebrouwen met glorie en gebotteld met eer.


ROEM, geboren en bekend in Zoetermeer, is gebrouwen in en door De Zoetermeerse Brouwerij. Hiermee is ROEM bier een écht lokaal en ambachtelijk gebrouwen bier uit Zoetermeer: “van boterdorp naar bierstad”!


Gezellig bierproeven met vrienden, een rondleiding of brouwcursus in een echte bierbrouwerij, of vergaderen met je collega’s op een unieke locatie?

Bij ROEM en De Zoetermeerse Brouwerij kan het allemaal!


We zijn verheugd om aan te kondigen dat Roem ook dit jaar aanwezig zal zijn op Culinair Zoetermeer! Na het succes van vorig jaar kunnen jullie weer genieten van hun heerlijke Zoetermeerse bieren. Mis het niet, kom langs en proef de lokale smaken op Culinair Zoetermeer!


Locatie: Markt

Datum: 5,6 & 7 Juli 2024Krijg jij al lekkere dorst in een Roem biertje? Registreer nu en bewaar Roem in jouw persoonlijke agenda voor tijdens het evenement!


bottom of page