top of page

Patat & More

Patat is allang geen patat meer.. Of is het friet? Of patat? Sinds begin dit jaar siert Patat & More het oude Dorp van Zoetermeer. Verse knapperige friet met ambachtelijke sauzen en toppings. Laat je verrassen door de bijzondere biologische toppings en de andere huisgemaakte specialiteiten.

Tijdens Bodega Norton Culinair Zoetermeer is Patat & More te vinden in Paviljoen 11

Patat & More heeft een bijzondere samenwerking met Meat & Daily's. De bekende scharrelslagerij is de officiële leverancier en zorgt voor de verse en smakelijke toppings!

De menukaart is wisselend en seizoensgebonden. 

Wist je dat: Patat & More een oorspronkelijk Pools concept is om Polen kennis te laten maken met de oer Hollandse aardappel en sauzen?

 

Openingstijden Patat & More

Dinsdag tot en met zondag

11.30 - 20.00 uur

 

Eerste Stationsstraat 4 | 2712 HH Zoetermeer  | 079 360 48 25

52326928_2174887229198992_64493353943233

René Pomes

Eigenaar Patat & More

Voor de hoeveelste keer sta jij op Bodega Norton Culinair Zoetermeer?

Dit is mijn eerste keer. Ik ben er ook nog niet eerder als bezoeker geweest maar ik ben heel benieuwd.

Welk gerecht op jullie kaart moeten we écht proeven?
Dat is lastig. Alles wat ik verkoop sta ik voor de volle honderd procent achter. Het stoofvlees en de hete kip zijn nu al klassiekers op onze kaart, maar een van onze nieuwste gerechten,  zalmrollade met citroen - peper mayonaise, vind ik zelf ook een topper. 

 

Heb je nog leuke hobby's waar je over kunt vertellen?

Bier brouwen en nieuwe dingen eten. Ik neem als ik ergens ga eten het liefst iets wat ik niet ken of waarvan ik niet weet wat het is. Ik vind het heerlijk om in het buitenland iets te bestellen waarvan ik de vertaling niet ken, verras mij maar. Ik kan een passend glas wijn bij mijn eten heel erg waarderen, maar mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar een goed glas bier ernaast, het liefst zelf gebrouwen. Ik vind het fantastisch om eigen gebrouwen bier te zien ontwikkelen. Dan is het helemaal super als je de smaak bereikt die je voor ogen had bij het opzetten van het recept.

Bij welke deelnemer wil jij proeven? Bij alle deelnemers! Zoals gezegd ben ik gek op nieuwe dingen. Ik hoop dat ik er ook de tijd voor heb tijdens Zoetermeer Culinair.

Wat is jouw favoriete plek in Zoetermeer? De Dorpsstraat. Er heerst een hele relaxte sfeer, allemaal vriendelijke mensen. Ik ben hier nu een half jaar bezig en ik voel mij al helemaal op mijn plek.

bottom of page