Editie 2018 « TERUG

In het weekend van 6, 7 en 8 juli slaat het gezelligste openluchtrestaurant van Zuid-Holland op de Markt in Zoetermeer weer zijn tenten op. Inwoners én bezoekers van onze stad zijn van harte uitgenodigd om tijdens Bodega Norton Culinair Zoetermeer te genieten van alles wat de aanwezige restaurants en horecabedrijven te bieden hebben. Kom je ook?

 

Openingstijden
Vrijdag 6 juli 16:30 – 24:00 (keukens tot 23:00)
Zaterdag 7 juli 13:00 – 24:00 (keukens tot 23:00)
Zondag 8 juli 13:00 – 23:00 (keukens tot 22:00)
Toegang tot het festival is gratis!

 

 

Food – Fun – Music – Festival
3 dagen lang is de Markt één groot culinair festijn van proeven en genieten, van ontmoeten en van feesten. 14 restaurants en horecabedrijven hebben voor de bezoekers een gevarieerde menukaart samengesteld met voor ieder wat wils. Naast proeven en culinair genieten is er uiteraard volop live-muziek én vanuit de gezellige Centrale Terras van hoofdsponsor Bodega Norton worden het hele weekend de beste wijnen en de heerlijkste overige dranken verstrekt.

 

Kids Culinair & een terras aan het Water
Voor de kinderen is er genoeg te beleven in het speciale kinderpaviljoen Kids Culinair en dit jaar kan er voor het eerste worden genoten van een heerlijk wijntje of speciaalbiertje op het terras aan het water, met uitzicht over de Dobbe.
Kortom: Culinair Zoetermeer is een niet te missen festival waar we jaarlijks tienduizenden bezoekers mogen verwelkomen.