Organisatie

Bodega Norton Culinair Zoetermeer wordt georganiseerd door stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer.

Mochten er vragen zijn over dit evenement neem dan contact met ons op via 079- 316 16 16 of per mail via info@promotiezoetermeer.nl

Tijdens het evenement zijn wij bereikbaar op het nummer
06- 425 143 25

FPZ-transparant.png

Stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer zet zich al 25 jaar in voor de inwoners, de bezoekers én het bedrijfsleven van Zoetermeer. Zo geven wij als stichting uitvoering aan de citymarketing van de gemeente Zoetermeer, organiseren wij verschillende beeldbepalende evenementen (zoals: Bevrijdingsfestival, Culinair Zoetermeer, Klassiek Zoetermeer, Gluren bij de Buren en UITfestival Zoetermeer) en ondersteunen wij organisatoren bij het organiseren van evenementen die gericht zijn op de bewoners én op bezoekers van de stad Zoetermeer.

Floravontuur Businessclub

De Floravontuur Businessclub behoort tot de grootste netwerkverenigingen van de regio Haaglanden en bestaat inmiddels 25 jaar. De 230 leden ontvangen uitnodigingen voor maandelijkse netwerkborrels en bijeenkomsten, maar ook actieve programma's staan op de evenementenkalender, zoals het goedbezochte jaarlijkse Floravontuur Golftoernooi, interessante bedrijfsbezoeken en informatieve lunchbijeenkomsten. Laagdrempeligheid, informeel netwerken, nieuwe contacten opdoen en kennis maken met de ondernemende stad Zoetermeer, staan centraal. Want het gaat uiteindelijk om goed zaken doen in Zoetermeer!

_MG_3993.jpg
FBC.JPG