top of page

PODIUMPROGRAMMA 2022

Stel je even voor: de zon schijnt, voor je staat een goed glas wijn en verschillende culinaire verrassingen. Het gezelschap is goed, de sfeer is nog beter en op de achtergrond klinkt livemuziek, passend bij dat moment van de dag. 

Naast al het lekkere eten drinken was er ook een gezellige muzikale programmering!

Neem hieronder een kijkje bij de programmering van Culinair 2022.

02July2022_0413.jpg
podium.jpg
Vrijdag

VRIJDAG 1 JULI

Ladies on Fire

Vrijdag 1 juli ging Bodega Norton Culinair Zoetermeer 2022 van start! Naast de opening stonden er swingende artiesten op het podium om te zorgen dat jij met entertainment en gezelligheid van jouw gerecht kon genieten. Er werd al gelijk gestart met Ladies on Fire met een vrouwelijke DJ en saxofonist. Verder was er een DJ die de avond voorzag van muziek. Daarna kwam de coverband MPAC en werd er afgesloten met de Haagse coverband The Raspers, die afsloten met leuke klassiekers van de sixties & seventies!

The raspers CUlinair Zoetermeer 2022
MPAC coverband.jpg
Zaterdag
The inquisition.jpg

ZATERDAG 2 JULI

Juicy band

Op 2 juli ging het allerleukste foodfestival in Zoetermeer door. In de middag was er kids entertainment, hierbij was er vermaak voor jong en oud. Na en tijdens dit feest konden de kinderen ook leuke dingen doen bij Kids Culinair. Hierna ging dit feest door met een akoestische streetparade die bestond uit Jazz Culinair, Piece of Cake & Duo Fris . De avond begon met lekkere muziek van DJ Miss Deedy. Hierna nam Juicy het over, een funk & soul band. En werd er afgesloten met

de toffe band The Inquisition!

Piece of Cake jazzband
Dj miss deedy.jpg
Zondag

ZONDAG 3 JULI

Fascinating Groove Band
Claudia Robbens.jpg

Zondag 3 juli was de laatste dag van Bodega Norton Culinair Zoetermeer en dat werd natuurlijk goed afgesloten! Het festival begon met Blues Willis & Claudia Robbens ft Freek Carels. Na deze geweldige artiesten kwam wederom een akoestische streetparade langs. Hierbij gingen trio's zoals Triootje Kiers, Trio Delft & Edison Trio door het terrein heen. In de avond nam The Fascinating Groove Band samen met zangeres Jane Goulding het over met een fantastisch jazz spektakel! Daarna kwam DJ Seran, die er met zijn enorme energie een topfeest van wist te maken. De eer van het afsluiten van 3 dagen culinair genieten ging naar de Funky Piano's! Deze pianoband zorgde voor een unieke & energieke pianoshow vol met bekende meezingers uit de 80's, 90's & 00's! Een mooie finale!

Jazzband bij Culinair Zoetermeer
Funky pianos voor Culinair Zoetermeer
bottom of page