top of page
koeien en kaas vlees en kaas.jpg

Koeien & Kaas

Koeien en Kaas is in 2010 ontstaan uit de trots voor Goudse kaas en de passie voor vlees. Prachtige producten als basis voor oneindig veel gerechten, om over de geweldige combinatie van die twee maar niet te spreken. De kwaliteit en de pure smaak van het ingrediënt bepalen het eindresultaat.

Daarom werken zij alleen maar met topproducten waarvan de herkomst bij hun bekend is, het liefst van boeren uit het Groene Hart. Ambachtelijke slagers zorgen er dagelijks voor dat ze met deze prachtige producten kunnen werken. En als je dan een ambitieuze Chef met een uit Amerika geïmporteerde broiler en Yoder Smoker zijn gang laat gaan, dan weten ze dat ze alles voor jouw feestmaal in huis hebben.

menu koeien en kaas-1.png

"Bij Koeien & Kaas proef je onze passie voor pure smaken"

 

Openingstijden Koeien & Kaas:
 

Lunch:
Vrijdag t/m zondag  van 12.00 tot 17.00 uur

 

Diner:
Woensdag t/m zondag van 17.00 tot 23.00 uur

 

Oostwaarts 23 | 2711 BA Zoetermeer  | 079-2119527

Koeien en Kaas 5.jpeg

Meer over...
Koeien & Kaas

Early cow diner

Ga je naar de bioscoop of naar het theater en ben je vóór 18:45 klaar, dan biedt Koeien & Kaas een Early Cow arrangement met 10% korting op de rekening. 

 

Andere mogelijkheden

Koeien en Kaas Zoetermeer is ook zeer geschikt voor een zakelijke diner, groepen en families. Informeer naar de vele mogelijkheden. Ook bieden zij een uitgebreid kindermenu aan of een leuke kindercocktail! Ze vermaken zich met de koeien- en kaasspelletjes.

 

bottom of page