top of page

Pop-up kinderopvang 

uitgevoerd door 

Lekker genieten van de culinaire hoogstandjes op Culinair Zoetermeer terwijl je kind leuke activiteiten doet, zoals knutselen, spelletjes spelen en cakejes versieren. Je kunt met een gerust hart ontspannen en genieten van het festival, wetende dat je kind(eren) bij de Pop-up kinderopvang van Double Caring in goede handen is.

Het is mogelijk om vooraf voor een gereduceerd tarief alvast een tijdsblok te reserveren. Op deze manier ben je er zeker van dat je ongedwongen kan genieten van smaakvolle gerechten en verfrissende drankjes op het festival.

De kosten voor de kinderopvang bedragen nu slechts € 14,95 per kind per 2 uur. Hieronder een overzicht van de tijdsblokken:

Zaterdag 1 juli

Zondag 2 juli

16:00 - 18:00 uur

18:00 - 20:00 uur

16:00 - 18:00 uur

18:00 - 20:00 uur

Wees er snel bij,

want vol=vol!

Ben je geïnteresseerd in een ander tijdslot? Neem dan contact op met Double Caring via events@doublecaring.nl 

Foto double caring.jpg

Meer over Double Caring

Wij zijn Cherrel en Robin, founders van Double Caring. Met onze studies en jarenlange ervaring hebben wij veel kennis en kunde opgedaan binnen de kinderopvang en het basisonderwijs. Het jonge kind inspireert, intrigeert en verblijdt ons. Werken met kinderen is en blijft onze passie en dat is precies wat we mee hebben genomen binnen ons eigen bedrijf. Toen wij in 2019 steeds tegen grote personeelstekorten aan liepen in onze eigen werkomgevingen, hadden we beide het gevoel hier iets mee te moeten. Maar waar haal je zomaar vast personeel vandaan?

20230517_073503000_iOS.jpg

We leven in de 21e eeuw, kan het niet op een andere manier? We hebben daarom onze krachten gebundeld, een idee ontworpen samen met ons zusterbedrijf Double Sports, een fijn team om ons heen verzameld van gediplomeerde medewerkers en zijn van start gegaan met het leveren van invalkrachten binnen de kinderopvang en het basisonderwijs. Binnen de kortste keren hadden we een groot klantenbestand, the rest is history. 

Double Caring B.V.

Philipsstraat 3M

2722 NA Zoetermeer

06- 2182 1687

info@doublecaring.nl

Contactgegevens

bottom of page