top of page
prieverij.jpg

Indofoods

Ben jij ook zo'n "Indofood Lover"? Indofoods serveert de heerlijkste traditioneel Indonesische gerechten, de mooiste smaken uit de Gordel van Smaragd, bereid met passie en een flinke scheut liefde.

Van heerlijke bites & broodjes en vers gegrilde satés tot complete schotels (plates), uitgebreide rijsttafels en om maar te zwijgen over onze chef's specials...

menu indofoods-1.png

''Laat al je zintuigen prikkelen en geniet.... Selamat Makan! ''

Openingstijden Indofoods:
 

Restaurant:
Dinsdag t/m zondag van 14.00 tot 20.00 uur

Bezorgen:
Dinsdag t/m zondag van 16.00 tot 20.00 uur

Wattstraat 48A  | 2723 RC Zoetermeer  | 079-2002070 

pangsit.jpg

Meer over...
Indofoods

Bezorgen, take-away & Indodrive
Indofoods biedt de mogelijkheid om een bestelling door te geven via onze webshop en bij opmerkingen te melden of het warm/koud opgehaald wordt bij de INDODRIVE op het aangewezen tijdstip. Je kunt gewoon in de auto blijven zitten en komt op deze manier niet in contact met andere mensen. Veilig, makkelijk, snel en mogelijk voor een maaltijd voor 1 persoon of het gehele gezin.

 

Catering
Iets te vieren of zomaar lekker met familie en vrienden lekker aan de rijsttafel? De kokkies van Indofoods bereiden de overheerlijke gerechten en we zorgen voor levering aan huis of op een andere locatie. De gerechten leveren wij in Cambro haccp warmhoudboxen, zodat het eten prima op temperatuur en geconditioneerd blijft t.b.v. een buffetopstelling. Dit is een portable catering equipment toepassing zonder open vuur, zodat het zeer veilig en vrijwel overal toepasbaar is. Wij zullen tevens zorgdragen voor opschepbestek, gerechtenkaartjes en batikrokjes voor de aankleding van de thermoboxen. Het buffet kleden wij met enkele beelden ter decoratie kosteloos aan.

bottom of page