top of page

BEDANKT VOOR EEN GEWELDIGE 21e EDITIE! 

 1 - 3 JULI 2022 

 MARKT 

 ZOETERMEER 


HET GROOTSTE TERRAS
VAN DE REGIO

Bodega Norton Culinair Zoetermeer 2022

Wat was festival Bodega Norton Culinair Zoetermeer weer een enorm succes! Op 1, 2 & 3 juli deden een keur aan karakteristieke Zoetermeerse restaurants mee om bezoekers op actieve wijze te laten genieten van verrassende hapjes, heerlijke gerechten en mooie wijnen. Het was genieten!
Daarnaast was er een geweldig muziekprogramma, zowel aan de tafel als op het podium werd het publiek vermaakt met gezellige en dansbare muziek.
 
Het was weer geweldig en we kijken uit naar volgend jaar. Tot ziens op

30 juni t/m 2 juli 2023 voor de volgende editie van

Bodega Norton Culinair Zoetermeer! Bekijk hieronder de foto's van 2022!

Festival informatie

Van vrijdag 1 tot en met zondag 3 juli vindt de 21e editie van festival Bodega Norton Culinair Zoetermeer plaats op de Markt van Zoetermeer. Een keur aan Zoetermeerse restaurants biedt tijdens dit driedaagse festival een keuze aan heerlijke, versbereide en ambachtelijke gerechten. Proef en beleef het beste dat Zoetermeer op culinair vlak in huis heeft. Geniet hierbij van een goed glas wijn én van de geweldige live-muziek, vertolkt door zowel talent uit de regio als door inmiddels gevestigde namen in het muzikale wereldje. Bij de meeste restaurants is het ook mogelijk om gerechten te bestellen en mee te nemen om elders op het plein te nuttigen.

_MG_5620.jpg

Openingstijden
Vrijdag 1 juli van 16.00 tot 24.00 uur
Zaterdag 2 juli van 13.00 tot 24.00 uur
Zondag 3 juli van 13.00 tot 23.00 uur

Betaalmunten

Op het festivalterrein kun je gemakkelijk en snel betalen met munten. Je koopt deze munten

(€ 1,50 per stuk) bij de kassa’s op het terrein. 

Kids Culinair

Aan de kinderen wordt dit jaar ook weer gedacht, in de Kids Culinair tent valt van alles te beleven en te proeven. Kinderen kunnen deelnemen aan diverse workshops en proeverijtjes onder begeleiding van het Nationaal Videogame Museum samen met Junis Kinderopvang. 

Op het festivalterrein zijn de huisregels van toepassing.

PARTNERS VAN BODEGA NORTON CULINAIR ZOETERMEER:

bottom of page