top of page
Gerechten Hofstede Meerzigt 2022

Hofstede Meerzigt

Culinair genieten in een ontspannen sfeer dat is wat je bij Hofstede Meerzigt mag verwachten.
Dagvers, seizoensgebonden, streekproducten, biologisch en met respect voor alles wat leeft en groeit zijn kernwoorden die van toepassing zijn in de keuken.
Soms met een oosters tintje omdat ze daarvan houden.

Tijdens Bodega Norton Culinair Zoetermeer is Hofstede Meerzigt te vinden in Paviljoen 7

menu hofstede meerzigt-1.png

"We vinden het een uitdaging om mooie wijn-spijs combinaties te maken die nooit vervelen en ons uitgebreide assortiment leent zich daar goed voor. Het belangrijkste is en blijft dat iedereen zich bij ons thuis voelt en geniet van de culinaire creaties!"

Openingstijden Hofstede Meerzigt:
 

Lunch:
Dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur

 

Diner:
Dinsdag t/m zaterdag van 18.00 tot 22.00 uur (keuken)

 

Zonnenberg 10 | 2716 PG Zoetermeer  | 079-3515902 

Hofstede Meerzigt deelnemer culinair 2022

Meer over...
Hofstede Meerzigt

Trouwen
Hofstede Meerzigt is van oudsher een trouwlocatie, door de gemeente Zoetermeer daartoe als zodanig ook aangewezen. De Grote Zaal ligt naast het restaurant en kan via een stijlvolle trap worden betreden. Want sfeer - daar komt het bij een huwelijksfeest op aan!

Informeel of chique, intiem of groots, voor een klein of groot gezelschap - onze locatie is geschikt voor elk denkbaar huwelijksfeest. Vertel ons hoe de mooiste dag van uw leven er uit moet zien en wij stellen gezamenlijk het programma samen. Wij regelen het allemaal; van een klein feestje in de tuin met een BBQ tot een chique 5-gangen diner.

 

Vergaderen & Partijen
Onze accommodaties lenen zich uitstekend voor privé diners en feesten maar ook voor zakelijke bijeenkomsten en condoleances. Van kleine vergaderingen in de wijnhooiberg tot een productpresentatie in de Grote Zaal voor maximaal 150 personen. Voor de perfecte invulling kun je contact met ons opnemen.

 

bottom of page