top of page
Bier inschenken.jpg

Geusz!

Dit keer staan we voor de vijfde keer op Culinair; voor de derde keer op het terras langs de Dobbeplas. Die plek is ons bij de laatste Culinairs - in 2018 en 2019 - prima bevallen; een prachtige sfeervolle locatie. Wij popelen ernaar om dit jaar tijdens het lekkerste festival van Zoetermeer drie dagen lang weer de unieke sfeer van Geusz! uit te dragen. De historie van de stad, gekoppeld aan smaakvol eten en drinken: genieten van ambachtelijk gemaakte kwaliteitsproducten. Daarom nodigen wij fijnproevers die van goed eten en drinken houden van harte uit aan onze bar of op het terras.

 

We schenken op Culinair 2022 onze vier heerlijke smaken: oker, blond, dubbel en tripel. Verder bieden we wat smaakvolle snacks aan die goed matchen met de smaken van Geusz! Ons bier wordt gebrouwen in een ambachtelijk proces met eenvoudige ingrediënten, daarom zochten we bijpassende, eerlijke producten:• Geusz!pinda’s: lekker zout, zodat je snel toe bent aan de volgende dorstlessende Geusz!• Heerlijke Geusz!-kaas met huisgemaakte appelchutney. Dit past uitstekend bij een goed glas speciaalbier.• Ambachtelijk olijvenbrood, naar eigen recept vers gebakken door Merel van Blackbird Bakery.• De luxe Geusch! culinairplanck: vol met eerlijke producten voor bij onze heerlijke bieren...

 

Genoeg gepraat.... ten aanval!!#prooszt!

 

 

De verschillende smaken van Geusz! zijn op een flink aantal adressen (slijters/kaasspecialisten/supermarkten/bars en restaurants) in zoetermeer en daarbuiten te verkrijgen. Verder zijn ze regelmatig te vinden bij festivals en evenementen in de stad.

GeuszBlondTapGlas.jpg

Jodi de Bake

Barvrouw

Voor de hoeveelste keer sta jij op Bodega Norton Culinair Zoetermeer?

Voor de vierde keer.

Wat is je leukste herinnering aan Culinair?

Eigenlijk is ieder jaar wel een feestje, dus vooral het evenement zelf is een leuke herinnering. De gezelligheid achter en voor de bar maakt het super leuk om te werken!

 

Wat moeten we écht proeven bij jullie?

Uiteraard ons heerlijke bier, maar vergeet de kaasblokjes niet want de appelchutney wordt helemaal zelf gemaakt en past heerlijk bij Geusz!

Bij welke deelnemer wil jij graag proeven?

Ik werk al jaren bij STAGE kitchen & café, daar ga ik dus zeker even langs, maar Hofstede Meerzigt is voor mij wel echt een favoriet.

Wat zijn jouw plannen voor de zomer?

Samen met twee goede vriendinnen de Spaanse keuken, zee en zon opzoeken in Valencia!

Ellie van Duijn

Coördinerend barmedewerker

Voor de hoeveelste keer sta jij op Bodega Norton Culinair Zoetermeer?

Voor de derde keer.

 

Wat moeten we écht proeven bij jullie? 

De luxe planck, met druiven, nootjes, worst, kaas en olijven.

Heb je nog leuke hobby’s?

Eten met vrienden, lezen en power walking. Heerlijk bij het Noord-aa, dan zie je ook pas hoeveel mensen er aan het sporten zijn en niet op de bank hangen… Wat natuurlijk ook lekker kan zijn… hangen op de bank.

Bij welke deelnemer wil jij graag proeven?

Indofoods

Wat zijn jouw plannen voor de zomer?

We gaan naar Turkije, heerlijke genieten van zon, zee en zand.

bottom of page