top of page
Geusz! bier Zoetermeersbier

Geusz!

Dit keer staat Geusz! voor de vijfde keer op Culinair.

Voor de derde keer op het terras langs de Dobbeplas; een prachtige sfeervolle locatie. Ze kijken ernaar uit om dit jaar tijdens het lekkerste festival van Zoetermeer drie dagen lang weer de unieke sfeer van Geusz! uit te dragen.

 

De historie van de stad, gekoppeld aan smaakvol eten en drinken: genieten van ambachtelijk gemaakte kwaliteitsproducten. Daarom nodigen zij fijnproevers die van goed eten en drinken houden van harte uit aan de bar of op het terras.

''Genoeg gepraat... Ten aanval!!''
#Prooszt

Geusz menukaart

''Bier met bravoer!''

Op Culinair Zoetermeer 2022 schenken ze vier heerlijke smaken: oker, blond, dubbel en tripel. Verder bieden ze smaakvolle snacks aan die goed matchen met de smaken van Geusz!

 

Het bier wordt gebrouwen in een ambachtelijk proces met eenvoudige ingrediënten, daarom zochten ze bijpassende, eerlijke producten:

• Geusz!pinda’s: lekker zout, zodat je snel toe bent aan de volgende dorstlessende Geusz!

 

• Heerlijke Geusz!-kaas met huisgemaakte appelchutney. Dit past uitstekend bij een goed glas speciaalbier.

 

• Ambachtelijk olijvenbrood, naar eigen recept vers gebakken door Merel van Blackbird Bakery.

 

• De luxe Geusch! culinairplanck: vol met eerlijke producten voor bij onze heerlijke bieren...

Geusz bier culinair Zoetermeer 2022

Meer over...
Geusz!

Waar kan ik Geusz! halen?
Geusz! is verkrijgbaar bij vele horecagelegenheden in en rond Zoetermeer. Verder staan we ook in de schappen bij de Hoogvliet supermarkten in de stad en bij Plus Verheul Benthuizen. Ook bij verschillende slijters en bierspeciaalzaken zijn we in het assortiment opgenomen. Kijk voor een actuele lijst met verkoopadressen op www.geusz.nl

Wat doet Geusz! nog meer?

Geusz! organiseert verder regelmatig bierproeverijen op locatie, je kunt ons bellen of mailen om de mogelijkheden te bespreken.

bottom of page