Festivalregels « TERUG

Ons motto is ‘food, fun, music, festival’! Voor food en music zorgen de top horeca-aanbieders en artiesten gedurende het weekend. Om het festival voor iedereen fun te houden willen wij jullie vragen om rekening te houden met onderstaande festivalregels.

 

 1. Het betreden van het evenemententerrein is voor eigen risico.
 2. De organisatie is niet verantwoordelijk voor vermiste of zoekgeraakte eigendommen. Let goed op je spullen.
 3. Er wordt een strikt NIX18-beleid gehanteerd. Het is bij wet verboden voor bezoekers onder de 18 jaar om alcohol te kopen en/of te drinken. Bij twijfel mag er om een legitimatiebewijs gevraagd worden.
 4. LET OP: De keukens sluiten 1 uur voor sluitingstijd, de kassa sluit een half uur voor sluitingstijd en de bar sluit een kwartier voor sluitingstijd. Dit houdt in:
  Vrijdag 6 juli – keukens tot 23:00, bar tot 23:45, kassa’s tot 23:30
  Zaterdag 7 juli – keukens tot 23:00, bar tot 23:45, kassa’s tot 23:30
  Zondag 8 juli – keukens tot 22:00, bar tot 22:45, kassa’s tot 22:30
  Bestel dus op tijd je laatste hapje of drankje!
 5. Ongepast gedrag op welke wijze dan ook wordt niet getolereerd. Laten we het gezellig houden. Fun!
 6. Op verzoek van (veiligheids-)medewerkers dienen bezoekers zich te legitimeren.
 7. Aanwijzingen en instructies van (beveiliging)personeel dienen direct opgevolgd te worden.
 8. Eigen consumpties zijn niet toegestaan. Geniet van al het lekkers dat hier te krijgen is.
 9. Het is verboden om zonder toestemming van de organisatie op en/of rondom het evenemententerrein handelswaren te verkopen.
 10. Het is verboden om zonder toestemming van de organisatie op en/of rondom het evenemententerrein flyers te verspreiden, posters en/of banners op te hangen of andersoortige promotionele activiteiten te verrichten.
 11. Een ieder die het evenemententerrein betreedt geeft toestemming voor het maken van video-, foto- en geluidsopnamen waar de bezoeker mogelijk in of op voor zal komen. De organisatie gebruikt deze opname voor promotionele doeleinden.
 12. Het is verboden om podia, tenten, bouwwerken, hekken of andere objecten van de locatie te beklimmen.
 13. In situaties waar de huisregels niet in voorzien, beslist de organisatie over mogelijk te nemen maatregelen. De beslissing van de organisatie hieromtrent is bindend.

Bij het niet naleven van de huisregels zal de toegang worden geweigerd/ontzegd, zonder restitutie van enige gelden. De bezoeker dient het evenemententerrein dan direct te verlaten.

 

 

 

Eet smakelijk en geniet van de leuke dag!